De anturium is te vinden als plant, maar is ook verkrijgbaar als snijbloem en daar zijn wij niet rouwig om. Je herkent hem meteen aan zijn exotische verschijning en grote schutblad. Hij is het broertje van de calla en wij vinden hem om de volgende 3 redenen fantastisch om als snijbloem in een boeket te verwerken.

 1. De Levensduur
  De anthurium is ijzersterk en kan zeker drie weken blijven staan (mits de bloemen vers van de kweker komt zoals bij Weekly Flower). Hij heeft weinig extra verzorging nodig. Snijd hem bij binnenkomst netjes 2 centimeter af. Herhaal dit na 3 dagen nog een keer en hij zal blijven stralen. Waar al zijn bloemenvrienden na twee weken rijp zijn voor de prullenbak, kan je deze bloem nog zeker een week in een klein vaasje laten stralen.
 2. Exotische uitstraling
  De anthurium is er in ontzettend veel soorten, maten en kleuren, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn tropische eyecatchers. We hebben drie van onze favoriete anthuriums uitgezocht: Anthurium A Grace, Anthurium Previa & Anthurium A Pink Christina

  anthurium anthurium_roze
 3. Afhankelijkheid van water
  De anthurium is niet sterk afhankelijk van water. Dit betekent dat hij prima een dagje zonder water kan en jij hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis naar je moeder of vriendin aan de andere kant van het land zonder dat hij slap gaat hangen. Wel zo’n leuk gezicht om weg te geven :).

Kortom, vergeet de anthurium de volgende keer in de bloemenwinkel zeker niet. Liever online een vers boeket laten bezorgen met zulke prachtbloemen zoals de anthurium? Ga dan voor één van onze Weekly Flower boeketten!

Recente Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert