5 typische Herfstbloemen die je niet wilt missen

Breng de herfstpracht in je huis met deze 5 typische herfstbloemen

1. Chrysant Vienna Copper

geplozen chrysant

Chrysanten oudbollig? Echt allang niet meer! Kijk dit toffe exemplaar nu eens!🕷 Lees hier hoe je het netje van de chrysant het beste kunt verwijderen zonder hem te beschadigen. 

2. Physalis

physalis

Ook wel bekend als de lampionplant vanwege zijn opvallende uiterlijk. Binnen de bloem vind je bovendien een heerlijk zoetzure oranje bes. Dus niet alleen prachtig om te zien, maar ook heerlijk om te eten! 😋*

3. Euphorbia

euphorbia

Wist je dat de Euphorbia, ook wel ‘Melkwortel’🍼 genoemd? Als je een blad afsnijd, lekt hij namelijk een beetje ‘melk’.  Dat lekken is niet goed de bloem. Wanneer je de steel afsnijd, kun je hem dan ook het beste z.s.m. op water zetten zodat de wond stopt met bloeden! 

4. Rozenbottel

rozenbottel

Na de weelderige bloei van de rozen🌹 komen deze robuuste juweeltjes tevoorschijn! 

Tip! Geef een mooie tak aan je liefste single vriendin. Rozenbottels staan namelijk symbool voor de zoektocht naar de juiste persoon in het leven😜.

5. Callicarpa

Het laatste vleugje zomer verschuilt zich in deze levendige, paarse besjes💜. Een welkome afwisseling tussen al het rood en oranje!

celesta weekly flower

Volg je ons al op Instagram?

De beste tips om je bloemen te laten stralen vanaf je tijdlijn! ✨

Recente Artikelen

Scroll naar boven

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert