BLOEMEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Het is mijn verjaardag. Hoera 27! Ik zit in een kamer vol met visite, de hapjes en drankjes vloeien rijkelijk. Tot daar ineens de bel gaat. Ik ga met grote snelheid op de deur af en vind daar tot mijn schrik iets dat ik nog nooit eerder gezien heb. Hier springen de tranen van in mijn ogen. Het is slap en vergeeld en nadert het einde van zijn leven. Het is een bos bloemen met liefde besteld door oma, maar zonder gevoel gemaakt. De bos staat zeker al 7 dagen bij een bloemist en ik wist: dat kan anders! Samen met de hulp van mijn vader (fanatiek ondernemer in de bloemenwereld) startte ik Weekly Flower.

Weekly Flower’s missie is dan ook om jou blij te maken met een mooie, verse bos (in plaats van het teleurstellende boeket dat ik zelf ooit ontving).  We kopen onze bloemen direct in bij de kwekers zodat ze super vers bij jou aankomen. Zo weten we zeker dat je ontzettend lang kunt genieten van de bloemen thuis op de vaas! Tenslotte maken we de boeketten met liefde én dat is terug te zien. Kortom, we doen alles voor een boeket waar je echt blij van wordt.

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert