een familie vol bloemen

Als kind groeide ik op tussen de bloemen in het bedrijf van mijn vader. Daar leerde ik alle kneepjes van het vak. Toch besloot ik aanvankelijk een andere weg in te slaan.

Ik werd data-analist bij een groot bedrijf, maar al snel overschaduwde de dagelijkse sleur mijn leven. Ik miste de kleur en gezelligheid van bloemen. Dat moest anders, vond ik.

Ik wilde iets doen om niet alleen mijn eigen leven, maar ook dat van anderen op te fleuren.

Gerbera kweker

Zo ontstond Weekly Flower, een bloemenabonnement dat je telkens weer verrast met een prachtig boeket. Het doorbreekt de sleur en fleurt je leven op met de meest verse bloemen, rechtstreeks ingekocht bij de kwekers dankzij de connecties van mijn vader.

Samen met mijn familie zetten we ons in om van elk boeket iets speciaals te maken. Opa draagt daar, met zijn 83 jaar, een belangrijk steentje aan bij door dagelijks de bloemen met zorg schoon te maken.

Bij Weekly Flower geloven we dat kleine gebaren een groot verschil kunnen maken. Daarom bezorgen we niet alleen een opfleuring voor je huis, maar geven we ook kleur aan je leven met elke verrassing die we creëren.

Zo maken we de wereld graag bloem voor bloem een beetje mooier. Doe je mee?

Fleurige groetjes,

Celesta

Geopend:
Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 17:00

Middelbroekweg 41 
2675 KD Honselersdijk

© Alle rechten voorbehouden

Scroll naar boven

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert