HET VERHAAL VAN WEEKLY FLOWER

Na een lange werkdag tuur ik uit het raam en zie daar een HelloFresh busje stoppen bij de buurvrouw. Mijn vader is bloemenondernemer en ik dacht. Hoe leuk zou het zijn om zo’n zelfde box te ontvangen, maar dan met bloemen?! 

Je ontvangt een pakket bloemen en schikt deze thuis tot boeket (aan de hand van een ‘boeketrecept’).

Met directe connecties tot de kwekers van mijn vader, startte ik al snel met het leveren van zo’n DIY-pakket bij de eerste klanten.

Keer op keer waren deze mensen enthousiast over de kwaliteit van de bloemen, maar vonden ze het schikken op de vaas maar een gedoe.

Na een paar maanden besloot ik het DIY-concept te laten vallen en de boeketten voor iedereen te maken: Dezelfde verse bloemen, maar dan binnen 1 minuut op de vaas gezet.

Dat werd ontzettend goed ontvangen en nu hebben we inmiddels meer dan 10.000 klanten blij gemaakt met Weekly Flower bloemen.

En die missie zet ik tot op de dag van vandaag door: Bloemen bezorgen waar je écht blij van wordt. Zo gaan onze bloemen binnen 48 uur van kweker naar jouw keukentafel, zijn ze kleurrijk en kun je altijd tussentijds stoppen.

Hopelijk mag ik ook jou snel verblijden met een mooi boeket!

Liefs,

Celesta

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert