4,8 op Google
4.8/5
Klanten geven ons gemiddeld een 4,8 op Google
4.8/5

Zakelijk de mooiste bloemen bestellen

Bloemen waar je blij van wordt, dat bezorgen we bij Weekly Flower. Ga voor en bloemenabonnement voor op balie of verras je personeel. 

zakelijk de mooiste bloemen bestellen

Bloemen waar je blij van wordt, dat bezorgen we bij Weekly Flower. Ga voor en bloemenabonnement voor op balie of verras je personeel met een eenmalig boeket.  

Zorgeloos Bloemenabonnement

Icoon bloemen

stel abonnement samen

Iedere week ontwerpen onze bloemstylistes een prachtig veldboeket. Je bepaalt de regelmaat en de grootte van het boeket.

Icoon wachten

gratis geschikt op de vaas

Wij schikken het boeket voor jou op de vaas, zo weet je zeker dat het er prachtig bij gaat staan!

bloemenkalendar

Plan de bezorging

De bezorgingen worden automatisch gepland. Gaat het bedrijf een week dicht? Sla gemakkelijk een boeket over of verplaats naar een dag die wel uitkomt.

prachtige veldboeketten

Direct van de kweker waardoor ze tot wel 10 dagen en langer mooi blijven!

free-delivery

Zorgeloos & Gemakkelijk

Wij bezorgen de bloemen perfect geschikt bij jou op locatie. Zo hoef je er niks meer aan te doen!

Bloemen die blijven stralen

Door onze directe samenwerking met de kwekers, bezorgen wij ultra verse bloemen die gemiddeld 10 dagen stralen in de vaas!

Super flexibel

Je kunt op ieder moment stoppen, zo kun je het gewoon een keer proberen!

wauw

Hizi Hair

5/5

Wauw! Wat een prachtige boeketten. De bos komt werklijkwaar prachtig aan op de vaas en wordt door een aardige bezorger neergezet. Er wordt ook echt naar je geluisterd, zo wilden we er liever geen lelies meer in omdat één van onze medewerkers allergisch is. Dat was geen probleem en nu ontvangen we ze zonder. Hele fijne, persoonlijke service en zou het iedereen aanrader 🙂

top service

Boutieq

5/5

Na verschillende bloemisten te hebben geprobeerd, hadden we héél veel negatieve ervaringen. Bloemen die na 2 dagen dood waren, of bossen die er niet uitzagen of iedere week precies hetzelfde boeket. Wat was de overstap naar Weekly Flower een opluchting! Eindelijk de bloemen die je winkel een boost geven. Ze blijven altijd de hele week mooi, de kleuren zijn prachtig en altijd net weer even anders. 

jaren lid

Vertom

4.6/5

Wat een kwaliteit bloemen! We hebben nu bijna drie jaar een abonnement en zijn heel tevreden. De bloemen blijven de volledige week mooi. Vervolgens plukken we de mindere bloemen uit het boeket en maken er zelf een kleiner vaasje van. Deze zetten we op een salontafel en de grote nieuwe bos, komt dan weer als eyecatcher bij de entree. We krijgen er veel complimenten over zowel van ons eigen personeel als onze klanten!

© Alle rechten voorbehouden

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert