4,8 op Google
4.8/5
Klanten geven ons gemiddeld een 4,8 op Google
4.8/5

Wekelijks bloemenabonnement waar je blij van wordt

Laat iedere week een mooi boeket thuis bezorgen. Ieder boeket is anders, ieder boeket is stijlvol. 

Wekelijks bloemenabonnement waar je blij van wordt

Laat iedere week een mooi boeket thuis bezorgen. Ieder boeket is anders, ieder boeket is stijlvol. 

Zo werkt ons abonnement

Wat kun je verwachten in een wekelijks bloemenabonnement?

Icoon bloemen

kies de bloemen

Iedere week stellen wij twee nieuwe boeketten samen: een veldboeket (vol bloemen met verschillende hoogtes en kleuren) en een klassiek boeket (waarin de mooiste bloem wat vaker voorkomt en één hoogte heeft).

Icoon wachten

automatisch stoppen of flexibel

Kies voor een abonnement met vaste duur en laat automatisch aflopen of ga voor flexibel en stop op ieder moment.

bloemenkalendar

Plan de bezorging

De bezorgingen worden automatisch iedere week gepland. Ben je een keer niet thuis? Sla een boeket over of verplaats naar een dag die wel uitkomt.

dit zijn onze boeketten

Iedere week stellen we een boeket samen tegen hetzelfde lage tarief. Je kunt per bezorging wisselen tussen de boeketten!

free-delivery

Gratis bezorging

We bezorgen onze bloemen met liefde door heel Nederland.​

Bloemen die blijven stralen

Onze bloemen komen nog in de knop aan en komen pas langzaam op de vaas open. Zo geniet je er tot 2 weken of zelfs langer van!

Flexibel

Je zit nergens aanvast. Stop op ieder moment!

BLOEMEN VAN DE KWEKER

wekelijks nieuwe samenstelling

soof

4.6/5

We hebben meerdere bloemenabonnementen geprobeerd maar alleen bij weekly flower wordt er iedere week echt gevarieerd. Heerlijk om altijd iets anders op tafel te hebben staan. Na de eerste week haal ik wat takken uit de bos en zet hem in de werkkamer. De nieuwe komt als eyecatcher op de eettafel.

wat een luxe

José

5/5

Wat een luxe: iedere 2 weken een prachtig verrassingsboeket per post thuis bezorgd krijgen! Altijd een bijzonder boeket dan de standaard boeketten die je bij de supermarkt kunt kopen. Altijd perfect verpakt in een stevige doos, met een waterbakje om de bloemen mooi te houden.  Ik ben heel erg tevreden!

goede prijs

Anna

5/5

Na lang twijfelen, toch besloten een abonnement te nemen. En dat was een goed besluit. Elke 3 weken komt er een verse bos bloemen met de post waar ik ook echt 3 weken van kan genieten. Na 2 weken vul ik mijn kleine vaasjes en ben heel tevreden!
Ook leuk dat je makkelijk kunt wisselen tussen de boeketten en een cadeau als cadeau kunt bestellen tegen een goede prijs. 

© Alle rechten voorbehouden

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert