fbpx

privacy statement

Dit privacy statement is van toepassing op elke website, applicatie, service of tool van Weekly Flower (samen “Diensten”) ongeacht op welke manier je ze opent of gebruikt, ook via mobiele apparaten.

Wij behouden ons het recht voor om dit privacy statement te allen tijde te wijzigen door de gewijzigde versie op deze site te posten en de ingangsdatum van deze versie te vermelden. Als je een geregistreerde gebruiker bent, kondigen wij substantiële wijzigingen in dit privacy statement aan via e-mail. Dit privacy statement is van kracht vanaf december 2022.

Onze Privacy Officer is te bereiken op hallo@weeklyflower.nl

  1. Wie wij zijn

Weekly Flower Nederland, Albrandswaardsedijk 223 in Poortugaal, waarmee je contracten aangaat, verantwoordelijk voor het verzamelen, gebruiken, openbaar maken, opslaan en beschermen van jouw persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke nationale wetgeving. Wanneer in dit Privacy Statement wordt verwezen naar “wij” of “ons/onze” wordt altijd Weekly Flower als verwerkingsverantwoordelijke bedoeld.

  1. Persoonsgegevens die wij verzamelen

Wij verzamelen persoonsgegevens van jou en de apparaten (inclusief mobiele apparaten) die je gebruikt wanneer je: onze Diensten gebruikt, een account bij ons aanmaakt, gegevens op een webformulier invult, gegevens op je account bijwerkt of toevoegt of op een andere manier met ons communiceert. Wij kunnen persoonsgegevens ook vanaf andere bronnen verzamelen, zoals hieronder wordt aangegeven.

Persoonsgegevens die je verstrekt wanneer je onze Diensten gebruikt of met ons interacteert

  • Identificerende gegevens zoals je naam, adressen, telefoonnummers of e-mailadressen wanneer je je registreert voor een account bij ons.
  • De naam en het adres van de ontvanger (als je niet de ontvanger bent).
  • Demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
  • Andere gegevens die je genereert of die verbonden zijn aan je account (zoals aankoopgeschiedenis, account status (actief, gepauzeerd, gestopt), of eventuele referrals.
  • Financiële gegevens (zoals nummers van creditcards of bankrekeningen) die verband houden met een transactie.
  • Verzendgegevens, zoals naam en adres, en bezorggegevens. 
  • In sommige gevallen kun je je leeftijd, geslacht, interesses, persoonlijk bericht voor op een gift card en favorieten opgeven wanneer je onze Diensten gebruikt.
  • Je kunt ons andere gegevens verstrekken via een webformulier, door gegevens bij te werken of aan je account toe te voegen, chats, oplossing van geschillen of wanneer je op een andere manier met ons communiceert in verband met onze Diensten.
  • Je kunt ook deelnemen aan enquêtes voor onderzoeksdoeleinden en aanvullende informatie verstrekken via vragenlijsten.

Persoonsgegevens die we automatisch verzamelen wanneer je onze Diensten gebruikt of met ons interacteert

  • Gegevens over je interactie met onze Diensten je communicatie met ons. Dit zijn gegevens die wij ontvangen van apparaten (inclusief mobiele apparaten) die je gebruikt om toegang tot onze Service te krijgen.
  • Computer- en verbindingsgegevens zoals statistieken over je bekeken pagina’s, internetverkeer van en naar de sites, de verwijzende URL, advertentiegegevens, je IP-adres, je browsegeschiedenis en je weblog gegevens.
  • Facebook user als je een account hebt aangemaakt bij Weekly Flower via Facebook

Persoonsgegevens die wij verzamelen met cookies en soortgelijke technologieën

  • Wij gebruiken cookies, webbakens, unieke identifiers en soortgelijke technologieën om gegevens te verzamelen over de pagina’s die je bekijkt, de links waarop je klikt en andere acties die je via onze Diensten uitvoert binnen onze advertenties of e-mails.
  • Voor meer informatie over het gebruik en beheer van deze technologieën, zie ons Cookie Statement.

Persoonsgegevens die wij uit andere bronnen hebben verzameld

  • Wij vullen de persoonsgegevens die wij verzamelen aan met gegevens die wij van derde partijen hebben verkregen en voegen die toe aan je accountgegevens. Wij verzamelen en gebruiken bijvoorbeeld demografische en andere gegevens die openbaar beschikbaar.
  1. Hoe wij je persoonsgegevens gebruiken

Wij gebruiken de verzamelde persoonsgegevens voor verschillende bedrijfsdoeleinden en in overeenstemming met verschillende wettelijke grondslagen. Hieronder vind je een overzicht van hoe en op basis van welke wettelijke grondslagen we je persoonsgegevens gebruiken.

Wij gebruiken je persoonsgegevens om een contract met je na te leven. Dit omvat de volgende zaken:

  • Het bezorgen van door u bestelde bloemen en/of vazen. ​​Om een ​​efficiënte bezorging van uw bestelling te garanderen, delen wij uw persoonlijke gegevens, zoals uw adres en telefoonnummer mee aan de vervoerder waarmee wij samenwerken.
  • In verband met betalingsverwerkingen en accountmanagement, om onze Diensten uit te voeren, te beoordelen en te verbeteren en om onze Diensten veilig en operationeel te houden.
  • Om contact met je op te nemen in verband met je account, om problemen met je account op te lossen, om een geschil op te lossen, om kosten of verschuldigde bedragen te innen of wanneer noodzakelijk is om je klantenservice te kunnen bieden.
    • Als wij contact met je opnemen voor de hierboven aangegeven doeleinden, kunnen wij dit doen via e-mail, telefoon en/of SMS/tekstberichten.
    • Als wij je telefonisch contacteren, kunnen wij automatisch gekozen of vooraf opgenomen oproepen en tekstberichten gebruiken, zoals in onze Gebruikersovereenkomst wordt beschreven en door de toepasselijke wetgeving wordt toegestaan, in verband met efficiëntie doeleinden. Er kunnen kosten voor berichten en mobiele data van toepassing zijn.
  • Om andere door jou gevraagde Diensten te kunnen leveren zoals omschreven wanneer wij de gegevens verzamelen.
  • Om onze Gebruikersovereenkomst, dit privacy statement of andere beleidsregels af te dwingen.

Wij gebruiken je persoonsgegevens om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Dit omvat: 

  • Om fraude, beveiligingsinbreuken of andere potentieel verboden of illegale activiteiten te voorkomen, te detecteren, te verlichten en te onderzoeken.
  • Deelname aan onderzoeken en procedures (met inbegrip van gerechtelijke procedures) uitgevoerd door de autoriteiten of overheidsinstanties, met name met het oog op het opsporen, onderzoeken en vervolgen van illegale handelingen. 
  • Het waarborgen van de informatiebeveiliging van onze Diensten. 
  • Het bewaren en opslaan van je persoonsgegevens om te voldoen aan specifieke wettelijke bewaarplichten.

Wij gebruiken je persoonsgegevens om onze gerechtvaardigde belang te behartigen waar jouw privacyrechten geen voorrang krijgen boven deze belangen. Wij hebben maatregelen geïmplementeerd om onze belangen en jouw rechten af te wegen. Dit is bijvoorbeeld het geval om:

  • Onze Diensten te verbeteren, bijvoorbeeld door gegevens te bekijken in verband met vastgelopen of gecrashte pagina’s waardoor wij problemen kunnen identificeren en oplossen en je een betere ervaring kunnen bezorgen.
  • Om te bepalen in welke van onze producten of diensten u geïnteresseerd zou zijn.
  • Om de website of app aan te passen aan uw interesses.
  • Onze reclame te personaliseren, te meten en te verbeteren op basis van je reclame voorkeuren, wanneer wij je toestemming niet verkrijgen
  • Wij gebruiken algemene locatiegegevens om locatiegebaseerde diensten te kunnen aanbieden (zoals reclame, zoekresultaten en andere gepersonaliseerde inhoud)
  • Een beperkt aantal persoonsgegevens, zoals je email-adres, te hashen en te delen met sociale media platforms, zoals Facebook, om leads te genereren, verkeer naar onze websites te genereren of op een andere manier onze producten en diensten te promoten. Deze verwerkingen zijn gebaseerd op ons gerechtvaardigde belang om marketing activiteiten te ondernemen om je producten of diensten aan te bieden die je interessant zou kunnen vinden. Weekly Flower heeft geen controle over de social media platforms waarmee we jouw persoonsgegevens delen. Om deze reden kun je eventuele vragen over hoe je social media provider persoonsgegevens verwerkt indienen bij de desbetreffende provider. We maken je erop attent dat je altijd Weekly Flower kunt verzoeken om het verwerken van je gegevens voor deze marketingdoeleinden te stoppen door een email te sturen naar hallo@weeklyflower.nl
  • Contact met je op te nemen via email, SMS or Whatsapp/FB Messenger om je kortingen en speciale aanbiedingen te doen en je te informeren over onze Diensten.
  • Targeted marketing, service-updates en promotieaanbiedingen op basis van je communicatievoorkeuren te bezorgen.
  • De prestaties van onze e-mail marketing campagnes te meten (bijv. door openings- en klik cijfers te analyseren).
  • De gegevensbeveiliging van onze website en mobiele applicaties te controleren en te verbeteren.
  • To detect and prevent fraud to the extent that there is not already a legal obligation for us to do so.
  • Om je kortingen op onze diensten aan te bieden op basis van een algoritmisch model dat wij hebben ontwikkeld en om dit model voortdurend te verbeteren. Gegevens die wij voor dit doel verwerken zijn onder meer hoe vaak u bij ons koopt, hoe recent u hebt gekocht, het ontvangen kortingsniveau en hoe recent u een kortingscode hebt gebruikt. 

Wij kunnen je persoonsgegevens met jouw toestemming gebruiken om:

  • Je aanbiedingen te doen via e-mails, sms, tekstberichten en telefoon
  • Je aanbiedingen van andere bedrijven van de Bloom and Wild groep te bezorgen.
  • Je gepersonaliseerde reclame van derden op onze Diensten te tonen
  • Advertenties die je ziet op websites van derden te customizen.
  • Je mening te vragen via enquêtes of vragenlijsten.
  • Onze bezorgdiensten je zending bij een derde partij (bijv. je buren) te laten afleveren of op andere wijze door u te laten instrueren. 

Je hebt het recht om je toestemming te allen tijde in te trekken. (Zie ”jouw rechten” hieronder) 

  1. Je keuzes over hoe wij je persoonsgegevens gebruiken

Marketing

Je kunt je voorkeuren voor marketingcommunicatie regelen via de link ‘Je voorkeuren’ in je account (ingelogde gebruikers) of door contact met ons op te nemen (Zie ‘Contact’) hieronder) of via hallo@weeklyflower.nl.

Als je geen marketingcommunicatie van ons wilt ontvangen, kun je je uitschrijven via de link in een e-mail die je hebt ontvangen, je communicatievoorkeuren aangeven met de methode die in de directe communicatie van ons wordt beschreven of contact met ons opnemen zoals wordt beschreven in de onderstaande sectie Contact. Houd er rekening mee dat wij je persoonsgegevens zonder jouw toestemming niet verkopen, verhuren of op een andere manier onthullen aan derde partijen met het oog op hun marketingdoeleinden.

Adverteren

Als je geen gepersonaliseerde advertenties wilt zien, kun je die uitschakelen via de programma’s die worden beschreven in onze Cookieverklaring. De uitschakeling zal de gepersonaliseerde reclame stoppen, maar niet de verzameling van persoonsgegevens zoals in dit privacy statement wordt beschreven. Zonder je toestemming geven wij derde partijen geen toestemming om je persoonsgegevens op onze websites voor hun eigen reclamedoeleinden te traceren en te verzamelen.

Ingelogd blijven

Als je je met je account aanmeldt op onze Diensten, geven wij je de optie om gedurende een bepaalde tijd ingelogd te blijven met je account. We raden je aan om niet ingelogd te blijven als je een openbare of een gedeelde computer gebruikt. Een andere gebruiker van de computer/browser waarop je bent ingelogd, kan de meeste delen van je account weergeven en gebruiken, en gedurende deze inlog periode zonder verdere machtiging specifieke acties ondernemen. Jij of een andere gebruiker van deze computer/browser kan de volgende acties ondernemen:

  • De pagina Mijn Account bekijken
  • Bestellingen doen
  • Aftersales activiteiten uitvoeren, zoals, bestellingen annuleren of claims indienen.

Als je probeert om je wachtwoord te wijzigen, moet je mogelijk je wachtwoord invoeren.

Je kunt je inlogsessie beëindigen door uit te loggen en/of je cookies te wissen. Als je bepaalde privacy-instellingen hebt ingeschakeld in je browser, kun je de inlogsessie ook beëindigen door de browser te sluiten. Als je een openbare of een gedeelde computer gebruikt, moet je, als je klaar bent met het gebruik van onze Diensten, uitloggen en/of cookies verwijderen om je account en je persoonsgegevens te beschermen.

  1. Jouw rechten

Je kunt de hierin beschreven rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar hallo@weeklyflower.nl Houd er rekening mee dat we je mogelijk kunnen vragen je identiteit te verifiëren voordat we verdere actie ondernemen op jouw verzoek.

Jouw persoonsgegevens beheren

Je kunt een deel van je persoonsgegevens inzien en bijwerken via je Weekly Flower Account. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van jouw persoonlijke informatie.

Herstel van onnauwkeurige of onvolledige informatie

Je hebt het recht om ons te vragen om onjuiste of onvolledige persoonlijke informatie over jou te corrigeren (als je die niet zelf kunt bijwerken via je Weekly Flower Account).

Toegang tot gegevens en portabiliteit

Je hebt het recht om kopieën van je persoonsgegevens die in ons bezit zijn aan te vragen. Je hebt ook het recht om kopieën van persoonsgegevens die je ons hebt verstrekt, op te vragen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat.

Bewaartermijnen

We bewaren jouw persoonsgegevens over het algemeen zolang als nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen jou en ons en om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Als je niet langer wilt dat wij jouw gegevens gebruiken om de Diensten aan jou te leveren, kun je ons vragen om jouw persoonsgegevens te wissen en/of jouw Weekly Flower Account te sluiten. Houd rekening met het volgende als je om verwijdering van jouw persoonlijke gegevens verzoekt:

  • We kunnen sommige van jouw persoonsgegevens opslaan voor zover nodig voor onze legitieme zakelijke belangen, zoals detectie en preventie van fraude en het verbeteren van de veiligheid.
  • We kunnen jouw persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. We kunnen bijvoorbeeld een deel van jouw informatie bewaren voor fiscale, wettelijke rapportage- en controleverplichtingen.
  • Omdat we het Weekly Flower Platform onderhouden ter bescherming tegen onbedoeld of opzettelijk verlies en vernietiging, kan het zijn dat kopieën van jouw persoonlijke gegevens gedurende een beperkte periode niet uit onze back-up systemen worden verwijderd.

Om jouw persoonlijke gegevens te verwijderen:

  • Neem contact op met de klantenservice
  • Gebruik “Verzoek tot verwijdering van gegevens” als onderwerp om het proces te versnellen
  • Geef in je bericht aan dat je (een deel van) jouw persoonsgegevens wilt laten verwijderen. 
  • Wacht op bevestiging: Ons klantenserviceteam zal jouw verzoek bevestigen en verdere informatie verstrekken of om eventuele verduidelijkingen vragen.
  • Zodra je verzoek is bevestigd, verwerken we de verwijdering in overeenstemming met ons gegevensbewaarbeleid en informeren je zodra de verwijdering is voltooid.

Toestemming intrekken 

Wanneer je toestemming hebt gegeven voor de verwerking van jouw persoonsgegevens door Weekly Flower, kun je je toestemming op elk gewenst moment intrekken door contact met ons op te nemen of door een mededeling te sturen naar privacy@Weekly Flower.nl met vermelding van welke toestemming je intrekt. Houd er rekening mee dat het intrekken van jouw toestemming geen invloed heeft op de wettigheid van verwerkingsactiviteiten die zijn gebaseerd op dergelijke toestemming vóór de intrekking. 

Bezwaar tegen verwerking

Je hebt het recht om ons te vragen je persoonlijke informatie niet voor bepaalde specifieke doeleinden (inclusief profilering) te verwerken wanneer dergelijke verwerking op een gerechtvaardigd belang is gebaseerd. Als je bezwaar hebt tegen dergelijke verwerking zullen wij je persoonsgegevens voor deze doeleinden niet langer verwerken, tenzij we kunnen aantonen dat er voor een dergelijke verwerking dwingende wettelijke grondslagen zijn of dat dergelijke verwerking vereist is voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims.

Wanneer jouw persoonlijke informatie wordt verwerkt voor direct marketingdoeleinden, kun je Weekly Flower op elk moment vragen om jouw gegevens voor deze direct marketing doeleinden te staken door een e-mail te sturen naar privacy@Weekly Flower.nl.

Een klacht indienen

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de gegevensverwerking door Weekly Flower bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Hoe wij je persoonsgegevens kunnen delen

Wij kunnen je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden met de volgende partijen delen:

De Bloom and Wild bedrijfsfamilie (de eigenaar van Weekly Flower International BV groep en Bergamotte groep), op basis van ons gerechtvaardigd belang om persoonlijke gegevens door te geven binnen onze bedrijfsfamilie voor interne administratieve doeleinden en als hefboom voor onze groepsactiviteiten, die deze kunnen gebruiken om: 

  • Gezamenlijke content en Diensten aan te bieden (zoals inschrijving, transacties en klantenservice) of de activiteiten van onze bedrijfsfamilie te herstructureren
  • Mogelijk frauduleuze en illegale handelingen, overtredingen van onze Algemene Voorwaarden en inbreuken op gegevensbeveiliging te helpen opsporen en voorkomen;
  • Je gepersonaliseerde reclame of marketing te tonen;
  • Hun producten, sites, applicaties, Diensten, tools en marketingcommunicatie te verbeteren;
  • Bedrijven van de Bloom and Wild bedrijfsfamilie  groep zullen je persoonsgegevens gebruiken om je marketingcommunicatie te sturen, maar alleen als je ermee hebt ingesteld om dergelijke communicatie van deze bedrijven te ontvangen of als dit door de wet is toegestaan.

De volgende dienstverleners en financiële partnerinstellingen:

  • Externe dienstverleners die ons helpen bij het aanbieden van onze Diensten, betalingsverwerking services, bij het tonen van gepersonaliseerde reclame, bij het voorkomen, opsporen, onderzoeken en inperken van de gevolgen van mogelijk illegale handelingen, overtredingen van onze Algemene Voorwaarden, fraude en/of inbreuken op de beveiliging, bij het innen van betalingen, partner- en beloningsprogramma’s en andere bedrijfsactiviteiten, om ons contract met je na te leven, op basis van ons gerechtvaardigde belang bij de bovengenoemde doeleinden of op basis van een overeenkomst krachtens artikel 28 AVG, wanneer van toepassing.   
  • Externe koeriersdiensten (bijv. DHL, PostNL) met wie wij je persoonsgegevens  delen met als doelen de bezorging van bestellingen en andere bezorging gerelateerde communicatie, om ons contract met je na te leven.

Gerechtelijke instanties, juridische procedures en voor zover wettelijk is toegestaan

  • Om aan juridische vereisten te voldoen, of om ons gerechtvaardigd belang na te streven bij het handhaven van onze Algemene voorwaarden, of het beschermen van onze (of die van derden) rechten, eigendom of veiligheid.Aan derden die betrokken zijn bij een juridische procedure, als zij beschikken over een dagvaarding, een rechterlijk bevel of een soortgelijk juridisch besluit, of als we om andere redenen te goeder trouw geloven dat het openbaar maken van gegevens noodzakelijk is om dreigend lichamelijk letsel of financieel verlies te voorkomen of om vermoedelijk illegale activiteiten te melden, gebaseerd op onze wettelijke plicht of ons gerechtvaardigd belang bij het nastreven van bovengenoemde doelen.

Verandering van eigenaar

In het geval van een fusie met of overname door een ander bedrijf, kunnen wij gegevens met hen delen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving op basis van ons gerechtvaardigde belang bij de groei en herstructurering van ons bedrijf. Als dit scenario zich voordoet, zullen wij eisen dat de nieuwe gecombineerde entiteit zich aan deze Privacy statement met betrekking tot je persoonsgegevens houdt. Als wij van plan zijn om je persoonsgegevens voor andere doeleinden dan aangegeven in deze privacy statement te gebruiken, zul je een voorafgaand bericht van de verwerking van je persoonsgegevens voor de nieuwe doeleinden ontvangen.

Overig:

  • Wanneer je ons je toestemming hebt gegeven: onze wedstrijd- en merkpartners.
  • De aanbieders van klantenservice software zodat je met onze klantenservice kunt communiceren, op basis van ons gerechtvaardigd belang of zodat wij ons contract met je na kunnen leven.
  1. Hoelang wij je persoonsgegevens bewaren

Onze specifieke bewaartijden voor persoonsgegevens zijn in ons bewaarbeleid gedocumenteerd. Hoelang wij je persoonsgegevens bewaren, kan aanzienlijk verschillen op basis van de context van de verleende Diensten en van onze wettelijke verplichtingen. De volgende factoren hebben doorgaans een invloed op de bewaartermijn:

  • Hoelang zijn de persoonsgegevens noodzakelijk om onze Diensten te verlenen? Dit is de algemene regel die de basis vormt voor de meeste van onze bewaar periodes.
  • Zijn de persoonsgegevens gevoelig? Indien dit het geval is, is een ingekorte bewaartijd doorgaans gepast.
  • Heb je toestemming gegeven voor een langere bewaarperiode? Indien dit het geval is, zullen wij je gegevens bijhouden in overeenstemming met jouw toestemming.
  • Is er een wettelijke, contractuele of soortgelijke verplichting om je persoonsgegevens te bewaren?

Wanneer het niet langer noodzakelijk is om je persoonsgegevens te bewaren, verwijderen we ze op een veilige manier, in overeenstemming met ons beleid voor het bewaren en verwijderen van gegevens.

  1. Internationaal opereren

Om onze activiteiten te faciliteren, kunnen we jouw informatie overdragen, opslaan en verwerken binnen onze familie van bedrijven of dienstverleners die gevestigd zijn in Europa, India, Azië en Noord-Amerika. Wetten in deze landen kunnen afwijken van de wetgeving die van toepassing is op jouw land van verblijf. Informatie die in de EER is verzameld, kan bijvoorbeeld worden overgedragen, opgeslagen en verwerkt buiten de EER voor de doeleinden die worden beschreven in dit Privacy Statement. Wanneer we je persoonsgegevens buiten de EER opslaan en/of verwerken, hebben wij gezorgd voor passende voorzorgsmaatregelen om een adequaat niveau van gegevensbescherming te waarborgen, waaronder het sluiten van Standard Contractual Clauses (standaard contractbepalingen voor doorgifte van persoonsgegevens). Voor meer informatie over de waarborgen die wij nemen wanneer wij persoonsgegevens doorgeven naar buiten de EER, kun je contact met ons opnemen.

  1. Beveiliging

We implementeren en updaten continu administratieve, technische en fysieke beveiligingsmaatregelen om jouw informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, vernietiging of wijziging. Enkele van de voorzorgsmaatregelen die we gebruiken om je informatie te beschermen, zijn firewalls, gegevensversleuteling en toegangscontroles voor informatie. Als je weet of reden hebt om aan te nemen dat jouw inloggegevens van jouw Weekly Flower Account verloren, gestolen, verduisterd of anderszins zijn aangetast of in geval van een daadwerkelijk of vermoedelijk onbevoegd gebruik van jouw Weekly Flower Account, neem dan contact – zie de sectie Contact hieronder.

  1. Andere belangrijke privacy informatie

Communicatietools

Wij kunnen berichten automatisch scannen en controleren op spam, virussen, phishing en andere kwaadwillige activiteiten, illegale of verboden content of inbreuken op onze Gebruikersovereenkomst, dit privacy statement of andere beleidsdocumenten.

Privacy van kinderen

Onze websites zijn voor een algemeen publiek en zijn niet bestemd voor kinderen. Hetzelfde geldt voor onze app. We verzamelen nooit persoonsgegevens van gebruikers die volgens de betreffende nationale wetgeving kinderen zijn.

Persoonsgegevens van derden

Als je aan ons persoonsgegevens verstrekt van iemand anders, kun je dit alleen doen nadat die ander daarmee heeft ingestemd. Je dient die ander te informeren over hoe we zijn of haar persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, openbaarmaken en bewaren in overeenstemming met ons privacy statement.

Op verzoek van een ontvanger kunnen wij uw identiteit bekendmaken. Indien mogelijk en voor zover noodzakelijk, wordt u daarvan vooraf in kennis gesteld en krijgt u de gelegenheid zelf uw identiteit aan de ontvanger bekend te maken of bezwaar te maken tegen de bekendmaking van uw identiteit, zodat wij uw specifieke bezwaren in overweging kunnen nemen voordat wij uw identiteit zelf aan de ontvanger bekendmaken. 

Geautomatiseerde besluitvorming

We kunnen technologieën gebruiken die worden beschouwd als geautomatiseerde besluitvorming of profilering. We zullen geen geautomatiseerde beslissingen over je nemen die een aanzienlijke invloed op je zouden hebben, tenzij een dergelijke beslissing nodig is als onderdeel van een contract met jou, we jouw toestemming hebben of we volgens de wet verplicht zijn om een dergelijke technologie te gebruiken.

  1. Contact

Indien je hulp nodig hebt of een vraag wilt stellen, kun je contact met ons opnemen via hallo@weeklyflower.nl

 

Scroll naar boven

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert