DE PLUKTUINPAKKETTEN VAN GEPLUKKIG

Hoe zou het zijn om de hele zomer lang je eigen boeketten uit de tuin te plukken? Vanaf vandaag is dat mogelijk met de pluktuin pakketten van Geplukkig!

Deze pakketten bevatten niet alleen zaden van negen verschillende bloemsoorten, zoals de zonnebloem en zinnia, maar ook een uitgebreide handleiding met stapsgewijze instructies om het zaaien tot een succes te maken.

geplukkig

Vaak gaat het mis bij het zaaien van bloemen omdat essentiële informatie ontbreekt, waardoor het lastig is om een zaadje te laten uitgroeien tot een bloeiende plant. In de handleiding wordt daarom alle benodigde kennis stap voor stap uitgelegd. Van het juiste moment om te zaaien tot aan het verplanten en het omgaan met mogelijke problemen zoals verkleurde bladeren, alle vragen worden helder beantwoord. Ook zijn er instructievideo’s beschikbaar via de QR-code in de handleiding.

Geplukkig heb ik (eigenaresse Weekly Flower) opgericht nadat ik mijn eigen bloemen wilde laten groeien in de achtertuin. Tot mijn teleurstelling ontkiemden een groot gedeelte van de zaden niet. 

Na contact te hebben gezocht met Wendy van der Maarel van de bloemenblog Geplukkig, ontdekte ze dat dit niet ongewoon is: zonder de juiste kennis is het bijna onmogelijk om succesvol een pluktuin te starten.

Om het zaaien van een pluktuin voor iedereen toegankelijk te maken, zijn ik en Wendy gaan samenwerken zodat iedereen, met of zonder groene vingers, de hele zomer door prachtige boeketten uit eigen tuin kan plukken.

geplukkig
Scroll naar boven

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert