4,8 op Google
4.8/5
Klanten geven ons gemiddeld een 4,8 op Google
4.8/5

Maandelijks Bloemenabonnement waar je blij van wordt

Ontvang iedere 4 weken een prachtig boeket vers van de kwekers. 

Maandelijks bloemenabonnement waar je blij van wordt

Ontvang iedere 4 weken automatisch een prachtig boeket bloemen. Vers van de kwekers zodat ze extra lang blijven stralen!

Zo werkt ons abonnement

Wat kun je verwachten in ons maandelijks bloemenabonnement?

Icoon bloemen

kies de bloemen

Iedere week stellen wij twee nieuwe boeketten samen: een veldboeket (vol bloemen met verschillende hoogtes en kleuren) en een klassiek boeket (waarin de mooiste bloem wat vaker voorkomt en één hoogte heeft).

Icoon wachten

automatisch stoppen of flexibel

Ga voor een flexibel abonnement of voor een bepaalde duur. Kies je voor een periode? Dan verloopt het automatisch en hoef je daar niks meer voor te doen!

bloemenkalendar

Plan de bezorging

De maandelijkse bezorgingen worden automatisch gepland. Ben je een keer niet thuis? Sla een boeket over of verplaats naar een dag die wel uitkomt.

dit zijn onze boeketten

Ieder maand ontvang je een nieuw samengesteld boeket. Zo staat er altijd wat anders op tafel. Je kunt per bezorging het type boeket wijzigen! 

free-delivery

Gratis bezorging

We bezorgen onze bloemen met liefde door heel Nederland.

Bloemen die blijven stralen

Onze bloemen komen nog in de knop aan en komen pas langzaam op de vaas open. Zo geniet je er tot 2 weken of zelfs langer van!

Flexibel of stop automatisch

Ga voor flexibel of kies voor een abonnement met een bepaalde duur.

BLOEMEN VAN DE KWEKER

JAREN LID

Caelin

4.6/5

We hebben dit bloemenabonnement 2 jaar voor het eerst cadeau gedaan aan onze moeder. Omdat we zelf in Noorwegen wonen kunnen we niet zovaak langs als we graag zouden willen. Nu wordt ze iedere 2 weken blij gemaakt met mooie bloemen. We waren initieel gestart om een jaarabonnement cadeau te doen, maar dat beviel zo erg dat ze het voor haar volgende verjaardag weer had gevraagd. 

wat een luxe

José

5/5

Wat een luxe: iedere 2 weken een prachtig verrassingsboeket per post thuis bezorgd krijgen! Altijd een bijzonder boeket dan de standaard boeketten die je bij de supermarkt kunt kopen. Altijd perfect verpakt in een stevige doos, met een waterbakje om de bloemen mooi te houden.  Ik ben heel erg tevreden!

goed besluit

Anna

5/5

Na lang twijfelen, toch besloten een abonnement te nemen. En dat was een goed besluit. Elke 3 weken komt er een verse bos bloemen met de post waar ik ook echt 3 weken van kan genieten. Na 2 weken vul ik mijn kleine vaasjes en ben heel tevreden!
Ook leuk dat je makkelijk kunt wisselen tussen de boeketten en een cadeau als cadeau kunt bestellen tegen een goede prijs. 

© Alle rechten voorbehouden

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert