4,8 op Google
4.8/5
Klanten geven ons gemiddeld een 4,8 op Google
4.8/5

Goedkoop Bloemenabonnement waar je blij van wordt

Ontvang prachtige bloemen vers van de kweker al vanaf €16,99 (incl. gratis bezorging) per boeket!

Goedkoop Bloemenabonnement waar je blij van wordt

Ontvang prachtige bloemen vers van de kweker al vanaf €16,99 (incl. gratis bezorging) per boeket!

Zo werkt ons abonnement

Wat kun je verwachten in ons bloemenabonnement?

Icoon bloemen

kies de bloemen

Iedere week stellen wij twee nieuwe boeketten samen: een veldboeket (vol bloemen met verschillende hoogtes en kleuren) en een klassiek boeket (waarin de mooiste bloem wat vaker voorkomt en één hoogte heeft).

Icoon wachten

automatisch stoppen of flexibel

Ga voor een flexibel abonnement of voor een bepaalde duur. Kies je voor een periode? Dan verloopt het automatisch en hoef je daar niks meer voor te doen!

bloemenkalendar

Plan de bezorging

De maandelijkse bezorgingen worden automatisch gepland. Ben je een keer niet thuis? Sla een boeket over of verplaats naar een dag die wel uitkomt.

dit zijn onze boeketten

Ieder boeket stellen we samen tegen hetzelfde lage tarief. Je kunt per bezorging wisselen tussen de boeketten!

free-delivery

Gratis bezorging

We bezorgen onze bloemen met liefde door heel Nederland.

Bloemen die blijven stralen​

Onze bloemen komen nog in de knop aan en komen pas langzaam op de vaas open. Zo geniet je er tot 2 weken of zelfs langer van!

Flexibel of stop automatisch

Ga voor flexibel of kies voor een abonnement met een bepaalde duur.

BLOEMEN VAN DE KWEKER

Goedkoper uit

Steph

5/5

Na lang twijfelen, toch besloten een abonnement te nemen. Normaal kocht ik altijd mijn bloemen bij de supermarkt of op de markt, maar moet ik soms na 2 dagen al weggooien. Nu betaal ik net iets meer en dan blijven de bloemen ook echt 2 weken staan. Uiteindelijk veel goedkoper (en mooier) dan voorheen. Heel blij met mijn bloemenabonnement!

JAREN LID

Caelin

4.6/5

We hebben dit bloemenabonnement 2 jaar voor het eerst cadeau gedaan aan onze moeder. Omdat we zelf in Noorwegen wonen kunnen we niet zovaak langs als we graag zouden willen. Nu wordt ze iedere 2 weken blij gemaakt met mooie bloemen. We waren initieel gestart om een jaarabonnement cadeau te doen, maar dat beviel zo erg dat ze het voor haar volgende verjaardag weer had gevraagd. 

wat een luxe

José

5/5

Wat een luxe: iedere 2 weken een prachtig verrassingsboeket per post thuis bezorgd krijgen! Altijd een bijzonder boeket dan de standaard boeketten die je bij de supermarkt kunt kopen. Altijd perfect verpakt in een stevige doos, met een waterbakje om de bloemen mooi te houden.  Ik ben heel erg tevreden!

© Alle rechten voorbehouden

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert