Klanten geven ons gemiddeld een 4,8 op Google
4.8/5
4,8 op Google
4.8/5

PRACHTIGE BLOEMEN BEZORGEN

Vanaf €19,99 & Gratis Bezorging

Prachtige bloemen bezorgen

Vanaf €19,99 en Gratis bezorging!free-delivery

Gratis Bezorging

Direct van de kweker

Prachtige boeketten met een voordelige prijs

abbo

3 boeketten – Iedere 4 weken

Vanaf €50,97 

cadeaubon2
De ontvanger kiest het boeket en bezorgmoment

Vanaf €25,99

DIT ZEGGEN ONZE FANS:

verzekerd van mooi boeket

Jolanda

4.6/5

We bestellen voor al onze personeelsleden de verjaardagsboeketten via Weekly Flower. Zo weten we zeker dat ze altijd een mooi boeket bezorgd krijgen en is dat niet afhankelijk van de plaatstelijke bloemist. Ervaring leert dat niet in iedere plaats er wat moois van gemaakt wordt. We hebben ons meermaals geschaamd voor wat we hadden gegeven, maar bij Weekly Flower is dat gelukkig verleden tijd! Daarbij is het heel betaalbaar wat het leuk houdt in de duurdere tijden!

blije moeder

beau

5/5

Dit jaar voor mijn moeder haar verjaardag een mini bloemenabonnement gegeven. Ze weet nooit wat ze wil hebben en na de zoveelste fles wijn en doos bonbons, kwamen we ineens op dit originele idee, een mini bloemenabonnement. Ze heeft nu één boeket gehad en is er super blij mee. We wachten in spanning op de volgende bossen!

mooie verpakking

sam

5/5

Wat een luxe: een prachtig verrassingsboeket per post thuis bezorgd krijgen! Altijd een bijzonder boeket dan de standaard boeketten die je bij de supermarkt kunt kopen. Altijd perfect verpakt in een stevige doos, met een waterbakje om de bloemen mooi te houden.  Ik ben heel erg tevreden!

© Alle rechten voorbehouden

wijzig DE GROOTTE

Let op! Je kunt je de grootte van jouw boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig jouw boeket

Let op! Je kunt je boeket tot 5 dagen voor de eerstvolgende bezorging wijzigen. Doe je dit later dan dat? Dan ontvang je nog één keer het ‘oude’ boeket.

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert